-
Πιάνουμε τις άκρες και τις γυρίζουμε ελαφρώς προς τα μέσα για να πάρουν το σχήμα του μισοφέγγαρου όταν ψηθούν.
-
Το κάθε ένα από αυτά το κόβουμε διαγώνια σχηματίζοντας 2 τρίγωνα.
-
Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι τα κρουασάν μας να πάρουν ένα ωραίο ξανθό χρώμα.
-
Με ένα κουταλάκι βάζουμε πραλίνα φουντουκιού στην βάση του τριγώνου και αρχίζουμε να τυλίγουμε προς την κορυφή του.
Τα πιο εύκολα κρουασάν με γέμιση πραλίνας φουντουκιού
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Τα πιο εύκολα κρουασάν με γέμιση πραλίνας φουντουκιού
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 4 τετράγωνα κομμάτια. Το κάθε ένα από αυτά το κόβουμε διαγώνια σχηματίζοντας 2 τρίγωνα. Παίρνουμε ένα από τα τρίγωνα και το τοποθετούμε μπροστά μας. Με ένα κουταλάκι βάζουμε πραλίνα φουντουκιού...