26.05.2020

  • Πιάνουμε τις άκρες και τις γυρίζουμε ελαφρώς προς τα μέσα για να πάρουν το σχήμα του μισοφέγγαρου όταν ψηθούν.

  • Το κάθε ένα από αυτά το κόβουμε διαγώνια σχηματίζοντας 2 τρίγωνα.

  • Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι τα κρουασάν μας να πάρουν ένα ωραίο ξανθό χρώμα.

  • Με ένα κουταλάκι βάζουμε πραλίνα φουντουκιού στην βάση του τριγώνου και αρχίζουμε να τυλίγουμε προς την κορυφή του.

16/01/20 14:54

Τα πιο εύκολα κρουασάν με γέμιση πραλίνας φουντουκιού

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 4 τετράγωνα κομμάτια. Το κάθε ένα από αυτά το κόβουμε διαγώνια σχηματίζοντας 2 τρίγωνα. Παίρνουμε ένα από τα τρίγωνα και το τοποθετούμε μπροστά μας. Με ένα κουταλάκι βάζουμε πραλίνα φουντουκιού...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook