08.12.2019

  • Βράζουμε πολύ καλά τις φακές, τις θέλουμε να είναι σχεδόν λιωμένες.

  • Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο και βαθύ σκεύος τις αλεσμένες φακές.

  • Με ένα σουρωτήρι τις σουρώνουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους και να έχουν κρυώσει.

  • Στη συνέχεια βάζουμε το γάλα, τη βρώμη Mornflake, τα μυρωδικά, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.

14/08/19 17:07

Τα πιο αφράτα μπιφτέκια με φακές και βρώμη Mornflake

Βράζουμε πολύ καλά τις φακές, τις θέλουμε να είναι σχεδόν λιωμένες. Με ένα σουρωτήρι τις σουρώνουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους και να έχουν κρυώσει. Αλέθουμε τις φακές σε ένα μίξερ. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο και βαθύ σκεύος τις αλεσμένες φακές. Έπειτα ψιλοκόβουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook