21.06.2019

  • Ζεσταίνουμεένα αντικολλητικό σκεύος με ελαιόλαδο και σοτάρουμε εκεί το κοτόπουλο,για 5 περίπου λεπτά, από όλες τις μεριές μέχρι να αλλάξει χρώμα.

  • Ρίχνουμε την ντομάτα, το αλάτι- πιπέρι, την κανέλα,τη ζάχαρη και το ζεστό νερό κι ανακατεύουμεαπαλά.

  • Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, σβήνουμετην φωτιά και προσθέτουμεφυλλαράκια φρέσκο βασιλικό.

  • Είναι προτιμότερο τα ζυμαρικά να κρατάνε κάπως, καθώς το μαγείρεμα τους θα συνεχιστεί και στον φούρνο.

07/06/19 12:02

Στριφτό ολικής αλέσεως στο φούρνο με κοτόπουλο κοκκινιστό

Κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες το κοτόπουλο. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό σκεύος με ελαιόλαδο και σοτάρουμε εκεί το κοτόπουλο,για 5 περίπου λεπτά, από όλες τις μεριές μέχρι να αλλάξει χρώμα. Στη συνέχεια το αφαιρούμε από το σκεύος. Δεν πειράζει αν δεν έχει ψηθεί μέχρι μέσα....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook