14.08.2022

  • Τη Στρατηγική για τη βιώσιμη και έξυπνη κινητικότητα μαζί με ένα σχέδιο δράσης 82 πρωτοβουλιών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, παρουσίασε σήμερα η Κομισιόν και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Τίμμερμανς.

  • Η στρατηγική θέτει τα θεμέλια για το πώς το σύστημα μεταφορών της ΕΕ μπορεί να επιτύχει τον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό του και να γίνει πιο ανθεκτικό στις μελλοντικές κρίσεις.

  • Μέχρι το 2030: τουλάχιστον 30 εκατομμύρια αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών θα λειτουργούν σε ευρωπαϊκούς δρόμους 100 ευρωπαϊκές πόλεις θα είναι ουδέτερες από το κλίμα.

  • Η Κομισιον ξεκίνησε ακόμη σήμερα το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα, μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία που καλεί ανθρώπους, κοινότητες και οργανισμούς να συμμετάσχουν στη δράση για το κλίμα και να οικοδομήσουν μια πιο πράσινη Ευρώπη.

10/12/20 07:30

Στρατηγική για τον εκμηδενισμό των εκπομπών από τις μεταφορές ως το 2050 παρουσίασε η Κομισιόν

Τη «Στρατηγική για τη βιώσιμη και έξυπνη κινητικότητα» μαζί με ένα σχέδιο δράσης 82 πρωτοβουλιών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, παρουσίασε σήμερα η Κομισιόν και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Τίμμερμανς. Η στρατηγική θέτει τα θεμέλια για το πώς το σύστημα μεταφορών της ΕΕ...

rikNews ·

Στρατηγική για τον εκμηδενισμό των εκπομπών από τις μεταφορές ως το 2050 παρουσίασε η Κομισιόν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook