24.01.2021

  • Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε πως ο ίδιος βρίσκεται στη Λεμεσό όπου, μαζί με τον Δήμαρχο Νίκο Νικολαϊδη, έχει διαπιστώσει πως πλέον ο κόσμος εξυπηρετείται άμεσα και δεν υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση.

  • Κάναμε λάθος εκτίμηση και λάβαμε διορθωτικά μέτρα, είπε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε σε πρώτες ενδείξεις για σταθεροποίηση του αριθμού των θετικών στον ιό ατόμων και προσδοκίες για μείωση των περιστατικών.

  • Σίγουρα βοήθησε το ότι έχει τέσσερις δειγματοληπτικούς σταθμούς και απ’ ό,τι φαίνεται, πλέον έχει επιλυθεί το πρόβλημα που ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες τους εργαζόμενους, ειδικά στην επαρχία Λεμεσού, συμπλήρωσε.

  • Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πωςδυστυχώς έγινε λανθασμένη, κακή εκτίμηση, για τον αριθμό των ατόμων, αλλά και όσον αφορά τους δειγματοληπτικούς σταθμούς έγινε λάθος χειρισμός, είναι παραδεκτό γεγονός αυτό.

18/11/20 12:55

Στους χώρους δειγματοληψίας της Λεμεσού βρέθηκε το πρωί ο Υπουργός Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λεμεσού, επισκέφθηκε απροειδοποίητα το πρωί τη Λεμεσό και τους τρεις από τους τέσσερις σταθμούς δειγματοληψίας για εργαζομένους, όπου η διαδικασία κυλά πλέον ομαλά, χωρίς ουρές και καθυστερήσεις. Κάναμε...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook