04.08.2020

  • Αβεβαιότητα επικρατεί στη Βρετανία αναφορικά με το κατά πόσο η κυβέρνηση θα φέρει τελικά εντός της εβδομάδας για τρίτη φορά προς ψήφιση στη Βουλή των Κοινοτήτων τη συμφωνία του Brexit.

  • Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι είχε αφήσει να εννοηθεί την περασμένη εβδομάδα ότι η συμφωνία θα τεθεί ξανά ενώπιον των βουλευτών πριν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Πέμπτης.

  • Το απόγευμα εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε στους δημοσιογράφους ότι δε θα διεξαχθεί τρίτη ψηφοφορία αυτή την εβδομάδα εκτός αν υπάρχει ρεαλιστική προοπτική επιτυχίας αυτή τη φορά.

  • Η υποστήριξη της συμφωνίας από τους δέκα βουλευτές του βορειοϊιρλανδικού κόμματος θεωρείται αναγκαία αν και όχι επαρκής συνθήκη για να περάσει το σχέδιο της κ. Μέι από τη Βουλή των Κοινοτήτων.

18/03/19 18:05

Στον αέρα η τρίτη ψηφοφορια επί της συμφωνίας του Brexit

Αβεβαιότητα επικρατεί στη Βρετανία αναφορικά με το κατά πόσο η κυβέρνηση θα φέρει τελικά εντός της εβδομάδας για τρίτη φορά προς ψήφιση στη Βουλή των Κοινοτήτων τη συμφωνία του Brexit. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι είχε αφήσει να εννοηθεί την περασμένη εβδομάδα ότι η συμφωνία...

rikNews ·

Στον αέρα η τρίτη ψηφοφορια επί της συμφωνίας του Brexit

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook