09.08.2020

  • Πόλεις όπως το Αμβούργο, η Νυρεμβέργη, το Βερολίνο, η Δρέσδη, το Ντίσελντορφ, το Μόναχο και η Στουτγκάρδη μπήκαν στον αεροπορικό χάρτη της Πάφου τα τελευταία χρόνια, σε εβδομαδιαία βάση, χάρη στην Germania.

  • Τι λένε οι αριθμοί Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, σε σχέση με τις αφίξεις τουριστών από τη χώρα της συνήθους διαμονής τους, το 2018 επισκέφθηκαν την Κύπρο 189.200 Γερμανοί τουρίστες.

  • Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, για να παρουσιάσουμε μια σφαιρική εικόνα της κατάστασης, αλλά και το πώς το Υφυπουργείο Τουρισμού αντιμετωπίζει ή διαχειρίζεται αυτήν την εξέλιξη.

  • Λύπη εκφράζει η ΕΤΑΠ Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) εξέφρασε, με σχετική της ανακοίνωση, τη λύπη της για την πτώχευση της αεροπορικής εταιρείας Germania.

10/02/19 18:13

Στον αέρα 190.000 τουρίστες

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΗΣ GERMANIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ανακοίνωση για την αναστολή λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας Germania, πέρα από το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε σε όλη...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook