18.11.2019

  • Στόχος συνέχισε, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Επαρχιακής Διοίκησης είναι η υλοποίηση έργων, με ψηλή προστιθεμένη αξία που να δίνουν ώθηση στην οικονομία και να δημιουργούν θέσεις εργασίας.

  • Η κ. Λάμπρου ανέφερε πως δίδουν ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή των Κοινοτήτων Ακάμα, για ορθολογική ανάπτυξη με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος και του Εθνικού Πάρκου.

  • Επεσήμανε ακόμη πως στην Δρούσεια αποπερατώθηκαν πριν τρία χρόνια , με την οικονομική συνεισφορά, του κοινοτικού συμβουλίου και τα κοινοτικά κτίρια που περιλαμβάνουν βιβλιοθήκη, αίθουσα εκδηλώσεων, καθώς και περιφερειακό μουσείο αγροτικής ζωής.

  • Στην αρχή της εκδήλωσης ο Υπουργός περιήλθε των περιπτέρων που στήθηκαν στον χώρο για τους παραγωγούς χαλουμιών και άλλων παραδοσιακών εδεσμάτων.

14/08/19 12:36

Στόχος του ΥΠΕΣ η υλοποίηση έργων με ψηλή προστιθεμένη αξία

Στόχος συνέχισε, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Επαρχιακής Διοίκησης είναι η υλοποίηση έργων, με ψηλή προστιθεμένη αξία που να δίνουν ώθηση στην οικονομία και να δημιουργούν θέσεις εργασίας. Πρόσθεσε μάλιστα πως στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε ήδη η ανάπλαση και ανάδειξη του...

rikNews ·

Στόχος του ΥΠΕΣ η υλοποίηση έργων με ψηλή προστιθεμένη αξία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook