28.02.2021

  • Στη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 30 το πρωί - υπό τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Σαββίδη, θα παρακαθίσουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η ηγεσία της ΚΟΠ και της Αστυνομίας.

  • Χθες οι εκπρόσωποι της Ουέφα, συναντήθηκαν με τους αστυνομικούς ανακριτές που έχουν αναλάβει την έρευνα για τους κόκκινους φακέλους τους οποίους έχει αποστείλει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

  • Μάριος Λευκαρίτης Παρατραβηγμένη χαρακτηρίζει την αναφορά περί σάπιου ποδοσφαιρικού συστήματος στην Κύπρο, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ και επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΠ, Μάριος Λευκαρίτης.

  • Ο κύριος Λευκαρίτης, επισήμανε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί ποδοσφαιρικά σκάνδαλα σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία, που αποτελούν τρεις από τις πέντε μεγαλύτερες δυνάμεις στο χώρο του αθλήματος, διεθνώς.

28/01/20 09:57

Στο μικροσκόπιο η διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο

Στη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 30 το πρωί - υπό τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Σαββίδη, θα παρακαθίσουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η ηγεσία της ΚΟΠ και της Αστυνομίας. Χθες οι εκπρόσωποι της Ουέφα, συναντήθηκαν με τους αστυνομικούς...

rikNews ·

Στο μικροσκόπιο η διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook