21.08.2019

  • Παρά την ανακοίνωση της Ουάσιγκτον, η πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα άλλων προμηθευτών, όπως η Σαουδική Αραβία, και οι πιθανές συνεχείς εισαγωγές από μέρους της Κίνας ιρανικού αργού θα μπορούσαν να εξισορροπήσουν την αγορά.

  • Τα συμβόλαια του αμερικανικού αργού West Texas ανερχόταν στα 66,19 δολάρια ανά βαρέλι, αυξημένα κατά 64 σεντς ή περίπου 1%, έχοντας προηγουμένως αγγίξει το υψηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Οκτώβριο, τα 66,31 δολάρια.

  • Ο Zanganeh τόνισε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι σε θέση να μειώσουν τις εξαγωγές πετρελαίου του Ιράν στο μηδέν.

  • Η Αμερική έκανε ένα σοβαρό λάθος πολιτικοποιώντας το πετρέλαιο και χρησιμοποιώντας το ως όπλο στην εύθραυστη κατάσταση της αγοράς (πετρελαίου), δήλωσε ο κ. Zanganeh, σύμφωνα με το IRNA.

23/04/19 18:27

Στο υψηλότερο επίπεδο η τιμή πετρελαίου

Τα προθεσμιακά συμβόλαια του αργού πετρελαίου τύπου Μπρεντ ανήλθαν μέχρι και τα 74,70 δολάρια το βαρέλι, που είναι το υψηλότερο επίπεδο από την 1η Νοεμβρίου, προτού περιοριστεί η αύξηση τους λόγω της εκτίμησης της αγοράς ότι η παγκόσμια προσφορά πετρελαίου θα παραμείνει...

rikNews ·

Στο υψηλότερο επίπεδο η τιμή πετρελαίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook