01.04.2020

  • Στο πλαίσιο αυτό, κρίθηκε αναγκαίο όπως ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρήσει νωρίτερα για τις Βρυξέλλες, για σειρά συναντήσεων με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Άκυρη η συμφωνία Άγκυρας - Τρίπολης για τους Ευρωπαίους Ρητή αναφορά στο μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης θα περιέχει το κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Ανέφερε ότι σε συνεννόηση και συντονισμό με την ελληνική Κυβέρνηση, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα θέσει ξεκάθαρα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τα ζητήματα που απασχολούν την Κύπρο και την Ελλάδα.

  • Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι η κυπριακή αντιπροσωπεία μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, για επαφές και προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

11/12/19 09:53

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επικεντρωμένα τα βλέμματα

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που θα λάβει χώρα την Πέμπτη και την Παρασκευή, αναμένεται να τεθεί το θέμα από τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με στόχο να συμπεριληφθεί στα συμπεράσματα των Ευρωπαίων ότι η συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης είναι...

rikNews ·

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επικεντρωμένα τα βλέμματα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook