24.06.2018

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Τρεις στις τέσσερις περίπου επιχειρήσεις έχουν ετήσιο προϋπολογισμό Μάρκετινγκ και Προώθησης Πωλήσεων αντίστοιχα μέχρι και €30.000.

  • Τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία ήταν παγκύπρια με επαρκή κάλυψη από τους κλάδους των υπηρεσιών, εμπορίου, βιομηχανίας και κατασκευών και το μέγεθος του δείγματος ήταν 400 επιχειρήσεις, παρουσιάστηκαν σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

  • Επίσης, μία στις δύο εκτιμά ότι είναι αρκετά αποδοτική, ενώ δύο στις δέκα αναγνωρίζουν ότι η σχετική λειτουργία δεν είναι αποδοτική.

  • Η συλλογή των στοιχείων έγινε μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων με τη χρήση ενός δομημένου ερωτηματολογίου κατά το 2ο τρίμηνο του 2017.

13/09/17 14:14

Στο 19% το ποσοστό των επιχειρήσεων που καλύπτουν αγορές του εξωτερικού

Τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία ήταν παγκύπρια με επαρκή κάλυψη από τους κλάδους των υπηρεσιών, εμπορίου, βιομηχανίας και κατασκευών και το μέγεθος του δείγματος ήταν 400 επιχειρήσεις, παρουσιάστηκαν σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη. Η συλλογή των στοιχείων έγινε...

rikNews ·

Στο 19% το ποσοστό των επιχειρήσεων που καλύπτουν αγορές του εξωτερικού

rikNews

Αυξήθηκε στο 19% το ποσοστό των επιχειρήσεων που καλύπτουν/στοχεύουν τις αγορές του εξωτερικού

Τέσσερις στις δέκα (41%) επιχειρήσεις στην Κύπρο διαθέτουν αυτόνομο Τμήμα Μάρκετινγκ/ Διεύθυνση Μάρκετινγκ,οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις έχουν παγκύπρια γεωγραφική κάλυψη και στόχευση πωλήσεων, ενώ το ποσοστό των επιχειρήσεων που καλύπτουν/στοχεύουν τις αγορές του εξωτερικού...

newsit cyprus ·

Αυξήθηκε στο 19% το ποσοστό των επιχειρήσεων που καλύπτουν/στοχεύουν τις αγορές του εξωτερικού

newsit cyprus

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook