29.02.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Αναπληρωματικής Εκλογής, Γεώργιος Χρυσαφίνης, η διαδικασία των εκλογών εξελίσσεται ομαλά.

  • Η προσέλευση των ψηφοφόρων στις αναπληρωματικές εκλογές για τη δημαρχία Αμμοχώστου ανήλθε στο 15,9% μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ ακολούθως οι κάλπες έκλεισαν για διακοπή μιας ώρας.

  • Μεγαλύτερο ποσοστό προσέλευσης των ψηφοφόρων θα εξαρτηθεί από τους πέντε υποψηφίους, εάν δηλαδή καταφέρουν να πείσουν τους εκλογείς τους να πάνε στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

25/08/19 16:04

Έκκληση για προσέλευση των Αμμοχωστιανών στις κάλπες

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Χρυσαφίνης ανέφερε ότι «στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές του 2016 η προσέλευση των ψηφοφόρων ανήλθε στο 39,98%. Ωστόσο συγκρίσιμα μεγέθη δεν υπάρχουν σ’ αυτές τις αναπληρωματικές εκλογές για ανάδειξη Δημάρχου Αμμοχώστου, λόγω...

rikNews ·

Έκκληση για προσέλευση των Αμμοχωστιανών στις κάλπες

rikNews

Στο 15,9% η προσέλευση των Αμμοχωστιανών εκλογέων μέχρι το μεσημέρι

Η προσέλευση των ψηφοφόρων στις αναπληρωματικές εκλογές για τη δημαρχία Αμμοχώστου ανήλθε στο 15,9% μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ ακολούθως οι κάλπες έκλεισαν για διακοπή μιας ώρας.

typos cyprus ·

Στο 15,9% η προσέλευση των εκλογέων μέχρι το μεσημέρι

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Αναπληρωματικής Εκλογής, Γεώργιος Χρυσαφίνης, η διαδικασία των εκλογών εξελίσσεται ομαλά. Είπε ότι οι κάλπες άνοιξαν στις 7πμ και θα κλείσουν στις 6μμ, ενώ θα υπάρξει διακοπή μιας ώρας, μεταξύ 12.00 το μεσημέρι και 1μμ. «Η προσέλευση των ψηφοφόρων...

rikNews ·

Στο 15,9% η προσέλευση των εκλογέων μέχρι το μεσημέρι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook