08.08.2022

  • Τοποθέτησε 193 ηλιακά κάτοπτρα, στην οροφή της έδρας του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη, τα οποία θα εγκαινιάσει την προσεχή Τρίτη ο Ινδός πρωθυπουργός, η χώρα του οποίου τα δώρισε στον ΟΗΕ.

  • Παράλληλα, δεν είναι τυχαία η στιγμή που τα Ηνωμένα Έθνη επιλέγουν να εγκαινιάσουν τις νέες εγκαταστάσεις, καθώς κυρίαρχο θέμα στη φετινή Γενική Συνέλευση, την επόμενη εβδομάδα, είναι η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

  • Η ενέργεια του Διεθνούς Οργανισμού στέλνει πολλαπλά μηνύματα, καθώς ο αριθμός των φωτοβολταϊκών πάνελ που έχουν εγκατασταθεί, ισοδυναμεί με τον αριθμό των κρατών μελών του ΟΗΕ.

  • Αύριο είναι προγραμματισμένη η σύνοδος κορυφής των ηγετών, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να ανακοινωθούν νέες δεσμεύσεις από τις χώρες όσον αφορά το κλίμα.

22/09/19 12:04

Στήθηκε το ηλιακό πάρκο «Γκάντι» του ΟΗΕ

Τοποθέτησε 193 ηλιακά κάτοπτρα, στην οροφή της έδρας του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη, τα οποία θα εγκαινιάσει την προσεχή Τρίτη ο Ινδός πρωθυπουργός, η χώρα του οποίου τα δώρισε στον ΟΗΕ. Η ενέργεια του Διεθνούς Οργανισμού στέλνει πολλαπλά μηνύματα, καθώς ο αριθμός των φωτοβολταϊκών...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook