25.06.2019

  • Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Ντάϊαλογκ ΤV η κ. Μπαϊμπάρς σημείωσε ότι η τελευταία απογραφή πληθυσμού έγινε το 2011.

  • Προσθαφαιρώντας γεννήσεις και θανάτους και με βάση τα στοιχεία του υπουργείου της, ανέφερε, ο πληθυσμός σήμερα όσων κατέχουν την υπηκοότητα του ψευδοκράτους φτάνει τις 350.000.

  • Σημειώνεται δε ότι ενώ η παρούσα κυβέρνηση είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή απογραφής πληθυσμού και είχε διαχωρίσει σχετικό κονδύλι γι’ αυτό το λόγο, λόγω της συναλλαγματικής κρίσης το ποσό αυτό χρησιμοποιήθηκε αλλού.

  • Τα δημοσιεύματα στα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι ο ακριβής αριθμός όσων ζουν αυτή τη στιγμή στα κατεχόμενα, περιλαμβανομένων δηλαδή των μη υπηκόων του ψευδοκράτους, δεν είναι γνωστός.

10/01/19 17:52

Στις 350.000 ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την «υπουργό εσωτερικών»

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Ντάϊαλογκ ΤV η κ. Μπαϊμπάρς σημείωσε ότι η τελευταία απογραφή πληθυσμού έγινε το 2011. Προσθαφαιρώντας γεννήσεις και θανάτους και με βάση τα στοιχεία του «υπουργείου» της, ανέφερε, ο πληθυσμός σήμερα...

rikNews ·

Στις 350.000 ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την «υπουργό εσωτερικών»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook