23.07.2021

  • Χθες το βράδυ η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε τις αρχικές βαθμολογίες για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2020, οι οποίες αποστάληκαν στα σχολεία για σκοπούς απόλυσης των τελειόφοιτων μαθητών.

  • Ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας , σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι γύρω στις 20 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για πρόσβαση στα δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου και τις στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας .

  • Πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχουν σίγουρα και ψηλοί βαθμοί στα γραπτά των Παγκύπριων Εξετάσεων και δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μηδενίζουμε την προσπάθεια των τελειόφοιτων μαθητών μας, πρόσθεσε.

  • Ανέφερε, τέλος, ότι μέσα από τα αποτελέσματα διαφάνηκε για ακόμη μια φορά ότι θα πρέπει να δοθούν κίνητρα σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές, έτσι ώστε να ανέβουν οι μέσοι όροι .

13/07/20 15:14

Στις 20/7 αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα πρόσβασης στα Παν. της Κύπρου

Χθες το βράδυ η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε τις αρχικές βαθμολογίες για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2020, οι οποίες αποστάληκαν στα σχολεία για σκοπούς απόλυσης των τελειόφοιτων μαθητών. Επιπρόσθετα, η Υπηρεσία...

rikNews ·

Στις 20/7 αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα πρόσβασης στα Παν. της Κύπρου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook