11.07.2020

  • Στο πλαίσιο δημόσιας διαβούλευσης με παιδιά, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι η μεταρρύθμιση της δημόσιας παιδείας, ώστε να παράγει αποφοίτους λυκείων με κριτική σκέψη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

  • Διευκρίνισε ότι ο ίδιος και η Κυβέρνηση ακούνε τη φωνή και τις θέσεις των μαθητών όσον αφορά τις εξετάσεις τετραμήνων, επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ του ακούω και του υπακούω.

  • Ανέφερε ότι, ο θεσμός των τετραμήνων θα αξιολογηθεί με έρευνα που θα διενεργήσει το παιδαγωγικό ινστιτούτο, και στην περίπτωση που κριθεί αναγκαίο να υπάρξουν αλλαγές, αυτές θα γίνουν.

  • Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού, ο υπουργός Παιδείας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σε αυτή να έχουν λόγο και οι μαθητές.

04/12/19 08:50

Στήριξη του ΠτΔ στη δημόσια εκπαίδευση

Στο πλαίσιο δημόσιας διαβούλευσης με παιδιά, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι η μεταρρύθμιση της δημόσιας παιδείας, ώστε να παράγει αποφοίτους λυκείων με κριτική σκέψη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Διευκρίνισε ότι ο ίδιος και η Κυβέρνηση...

rikNews ·

Στήριξη του ΠτΔ στη δημόσια εκπαίδευση

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook