15.05.2021

  • Στη Λευκωσία, ο Επίτροπος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη.

  • Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι οι εταίροι μας -συμπεριλαμβανομένων των Κρατών Μελών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου- δεσμεύονται εξίσου με αυτόν τον στόχο, είπε.

  • Οι συναντήσεις αποτελούν μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Κομισιόν να προωθήσει τις διαπραγματεύσεις για τον επόμενο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της ΕΕ, ενόψει μιας συμφωνίας το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, αναφέρει η Κομισιόν σε γραπτή ανακοίνωση.

  • Υπενθυμίζεται ότι για να διευκολύνει αυτόν τον στόχο, ο Επίτροπος Oettinger ταξίδεψε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι στη Φινλανδία, η οποία σήμερα ασκεί την εκ περιτροπής Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.

06/09/19 14:21

Στην Κύπρο ο Επίτροπος αρμόδιος για τον Προϋπολογισμό

Στη Λευκωσία, ο Επίτροπος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι συναντήσεις αποτελούν μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Κομισιόν να...

rikNews ·

Στην Κύπρο ο Επίτροπος αρμόδιος για τον Προϋπολογισμό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook