20.02.2020

  • Υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της Πρεσβείας των Φιλιππίνων στην Αθήνα, ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στις έρευνες που σχετίζονται με τους φόνους τριών Φιλιππινέζων στην Κύπρο.

  • Η Charge d’Affaires της Πρεσβείας Judy Barbara Robianes δήλωσε ότι η Πρεσβεία κατήγγειλε τις υποθέσεις των ελλειπουσών γυναικών από τις Φιλιππίνες στις κυπριακές Αρχές και συνεχώς παρακολουθούσε αυτές τις υποθέσεις.

  • Εκφράζει, επίσης, τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, οι ταυτότητες των οποίων δεν μπορούν να αναφερθούν αυτή τη στιγμή, λόγω σεβασμού των οικείων τους.

  • Αποκαλύφθηκε, αναφέρει, ότι ο ύποπτος που ομολόγησε είναι ένας Κύπριος και μέλος της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος γνώριζε τις γυναίκες από τις Φιλιππίνες μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών.

26/04/19 16:27

Στην Κύπρο ειδικοί από το ΗΒ και εκπρόσωποι του ΥΠΕΞ Φιλιππινών

Εξάλλου μέλη της Πρεσβείας των Φιλιππινών στην Αθήνα βρίσκονται στην Κύπρο, για να συμβάλουν στις έρευνες των κυπριακών Αρχών.ο Υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της Πρεσβείας των Φιλιππίνων στην Αθήνα, ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στις έρευνες που σχετίζονται με τους...

rikNews ·

Στην Κύπρο ειδικοί από το ΗΒ και εκπρόσωποι του ΥΠΕΞ Φιλιππινών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook