29.09.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Απόψε ο Χαλίφα Χαφτάρ θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  • Το αεροσκάφος που τον μετέφερε, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο μετά τις οκτώ.

  • Λίγο νωρίτερα, τόσο ο στρατάρχης Χαφτάρ, όσο και ο επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Φάγιεζ αλ- Σάρατζ, ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, την Κυριακή.

  • Γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, ο στρατάρχης Χαφτάρ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στη Βουλή των Ελλήνων.

16/01/20 22:02

Στην Αθήνα ο Χαφτάρ

Το αεροσκάφος που τον μετέφερε, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", λίγο μετά τις οκτώ. Απόψε ο Χαλίφα Χαφτάρ θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Νίκος Δένδιας και Χαλίφα Χαφτάρ θα έχουν,...

rikNews ·

Στην Αθήνα ο Χαφτάρ

rikNews

Χ. Μάας: Ο Χαφτάρ δεσμεύτηκε για εκεχειρία στη Λιβύη

Όπως μεταδίδει το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Εν-τι-βι, ο κύριος Μάας είπε ότι ο επικεφαλής των δυνάμεων της ανατολικής Λιβύης δεσμεύτηκε να συμμορφωθεί με την εκεχειρία, παρά το γεγονός ότι δεν υπέγραψε τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Μόσχα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα....

rikNews ·

Χ. Μάας: Ο Χαφτάρ δεσμεύτηκε για εκεχειρία στη Λιβύη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook