15.12.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Επίτροπος είχε νωρίτερα τηλεφωνική συνομιλία τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό της Ελλάδας, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

  • Σημειώνεται ότι ο Επίτροπος θα ενημερώσει τον Υπουργό για την ευρωπαϊκή βοήθεια η οποία αποστέλλεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του μηχανισμού RescEU.

  • Η ΕΕ κινητοποιεί άμεσα τα επιχειρησιακά μέσα του RescEU μετά την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας από την Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

  • Ο Επίτροπος δήλωσε ότι η ΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας έτοιμη να βοηθήσει, ενώ ανακοίνωσε πως είναι σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές για την κατάσταση στην Εύβοια και τις άλλες περιοχές.

13/08/19 22:09

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο ο Επίτροπος Στυλιανίδης

Όπως ανακοινώθηκε, στις 9:00 ο Επίτροπος θα επισκεφθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όπου θα ενημερωθεί για τις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη...

rikNews ·

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο ο Επίτροπος Στυλιανίδης

rikNews

Σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές ο Επίτροπος Στυλιανίδης

Ο Επίτροπος είχε νωρίτερα τηλεφωνική συνομιλία τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό της Ελλάδας, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Ο Επίτροπος δήλωσε ότι η ΕΕ "βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας έτοιμη να βοηθήσει", ενώ ανακοίνωσε πως είναι "σε συνεχή...

rikNews ·

Σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές ο Επίτροπος Στυλιανίδης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook