04.12.2020

  • Ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Λιλλήκα σχετικά με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης όσον αφορά και τους προϋπολογισμούς και της ευρύτερη οικονομική πολιτική το επόμενο διάστημα, αλλά και το Ταμείο Ανάκαμψης.

  • Συμπλήρωσε ότι αυτός είναι ο σκοπός του Υπουργείου και το 2021 και κάλεσε τα κόμματα να υπερψηφίσουν τους προϋπολογισμούς του 2021.

  • Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι σε τόσο δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία φαίνεται η κυπριακή οικονομία να αντέχει καλύτερα από το αναμενόμενο.

  • Αυτό είναι αποτέλεσμα και της ανθεκτικότητας της κυπριακής οικονομίας, αλλά και αποτέλεσμα των πολιτικών που έχουμε προωθήσει μέχρι σήμερα, φιλολαϊκών πολιτικών που βοηθούν στη συγκράτηση του εισοδήματος, στην κατανάλωση, ανέφερε.

30/09/20 15:20

Στην ανάγκη διαφοροποίησης του παραγωγικού μοντέλου της Κύπρου συμφώνησαν ΥΠΟΙΚ και Πρόεδρος Συμμαχίας Πολιτών

Μιλώντας μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης ανέφερε ότι οικονομία διέρχεται μια δύσκολη περίοδο και συντεταγμένα ο πολιτικός κόσμος πρέπει να βρίσκει τις συναινέσεις, να ακολουθούνται οι...

rikNews ·

Στην ανάγκη διαφοροποίησης του παραγωγικού μοντέλου της Κύπρου συμφώνησαν ΥΠΟΙΚ και Πρόεδρος Συμμαχίας Πολιτών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook