23.02.2020

  • Ήδη στην Άγκυρα έφτασε ο Ιρανός Πρόεδρος και πραγματοποιεί διμερή συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, ενώ αναμένεται στη συνέχεια να φτάσει στην Άγκυρα και ο Ρώσος Πρόεδρος.

  • Επίσης στις 27 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε τετραμερής σύνοδος στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή του Τούρκου Προέδρου, του Ρώσου Προέδρου, του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ.

  • Πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι στη σύνοδο θα συζητηθεί και η στάση της Ρωσίας και του Ιράν στο θέμα της επιλογής για επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη που θέτει η Τουρκία.

  • Θα συζητηθούν επίσης βήματα για τερματισμό των μαχών στο Ίντλιμπ καθώς και οι επιθέσεις του καθεστώτος Άσαντ στα 12 σημεία που έχουν στήσει παρατηρητήρια οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

16/09/19 13:10

Στην Άγκυρα η 5η τριμερής Ερντογάν-Πούτιν-Ρουχανί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συνόδου, θα αξιολογηθούν οι εξελίξεις στη Συρία και ιδιαίτερα στο Ίντλιμπ και θα εξετάσουν τα βήματα που θα γίνουν με στόχο τη διασφάλιση μιας βιώσιμης πολιτικής λύση και τους απαραίτητους όρους για την επιστροφή των προσφύγων. Ήδη στην Άγκυρα...

rikNews ·

Στην Άγκυρα η 5η τριμερής Ερντογάν-Πούτιν-Ρουχανί

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook