06.12.2019

  • Το νομοσχέδιο εξετάστηκε το πρωί, υπό τη μορφή του κατεπείγοντος, από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών, με τα μέλη και τους εμπλεκόμενους φορείς να κάνουν λόγο για συμφωνία ορόσημο.

  • Είπε ακόμα ότι δεν μιλάμε για εμπορική συμφωνία, αλλά μιλάμε για την επικύρωση διακρατικής συμφωνίας, συμφωνία ειρήσθω εν παρόδω, που έχει επικυρωθεί ήδη από το Αιγυπτιακό Κοινοβούλιο.

  • Και αυτό πρέπει να κρατήσουμε ότι ψηφίζεται σήμερα ένα σημαντικότατο ενεργειακό ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία και τους πολίτες της, κατέληξε.

  • Όπως σημείωσε αυτό το έργο ενδιαφέρει εμμέσως όλες τις χώρες της περιοχής μας, γιατί σε άρθρα της συμφωνίας, αναφέρεται ότι μπορεί στο μέλλον να υπάρξουν να συμβληθούν και άλλες εταιρείες και άλλα κράτη.

12/04/19 11:59

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για υποθαλάσσιο αγωγό Κύπρου - Αιγύπτου

Το νομοσχέδιο εξετάστηκε το πρωί, υπό τη μορφή του κατεπείγοντος, από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών, με τα μέλη και τους εμπλεκόμενους φορείς να κάνουν λόγο για «συμφωνία ορόσημο». Το νομοσχέδιο αποτελεί κύρωση της Διακρατικής Συμφωνίας που υπογράφηκε στη Λευκωσία,...

rikNews ·

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για υποθαλάσσιο αγωγό Κύπρου - Αιγύπτου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook