26.10.2020

  • Όπως αναφέρεται σε επιστολή του Υπουργείου Οικονομικών που απεστάλη στη Βουλή, πρόκειται για πιστώσεις ύψους €2,69 εκατ.για αγορά υπηρεσιών από το Υπουργείο Υγείας (Διοίκηση – Κεντρικά Γραφεία).

  • Επιπλέον ζητείται εκ μέρους των ιατρικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας η αποδέσμευση €278.876 για αγορά υποστηρικτικών υπηρεσιών από φοιτητές τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Ελέγχου Λοιμωδών Νοσημάτων και των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας.

  • To αίτημα για αποδέσμευση των πιστώσεων βρίσκεται στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών.

  • Βάσει των τελευταίων στοιχείων μέχρι χθες έχουν διενεργηθεί συνολικά 369.461 εργαστηριακές εξετάσεις, που αντιστοιχεί σε 42.180.7 ανά 100.000 πληθυσμού.

27/09/20 15:10

Στη Βουλή αίτημα του Υπ. Υγείας για πρόσθετες πιστώσεις για τεστ και ιχνηλατήσεις Covid-19

To αίτημα για αποδέσμευση των πιστώσεων βρίσκεται στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών. Όπως αναφέρεται σε επιστολή του Υπουργείου Οικονομικών που απεστάλη στη Βουλή, πρόκειται για πιστώσεις ύψους €2,69 εκατ. για αγορά υπηρεσιών...

rikNews ·

Στη Βουλή αίτημα του Υπ. Υγείας για πρόσθετες πιστώσεις για τεστ και ιχνηλατήσεις Covid-19

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook