27.01.2020

  • Με προσδοκία για θετικό κλίμα το οποίο θα επιτρέψει την επανέναρξη της διαδικασίας του διαλόγου για το Κυπριακό προσήλθε ο πρόεδρος Αναστασιάδης στις εννιά και τριάντα στην οικία Σπέχαρ, στο χώρο του αεροδρομίου Λευκωσίας.

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στη συνάντηση με τον Μουσταφά Ακιντζί, αναμένεται ότι θα θέσει το θέμα των τουρκικών προκλήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ και τις αρνητικές εξελίξεις στο ζήτημα της Αμμοχώστου.

  • Η ίδια εξάλλου, έχει ενημερώσει για την πρόθεσή της να επανέλθει στην Κύπρο, κάτι το οποίο τοποθετείται χρονικά πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου.

  • Ο Πρόδρομος Προδρόμου ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αν θα συνεχίσει την προσπάθειά της Τζέιν Χολ Λουτ για την συνομολόγηση των όρων αναφοράς η οποία όπως είπε προγραμμάτιζε αρχικά να έρθει στην Κύπρο αρχές Αυγούστου.

09/08/19 10:09

Στη συνάντηση των ηγετών στραμμένα τα βλέμματα

Με προσδοκία για θετικό κλίμα το οποίο θα επιτρέψει την επανέναρξη της διαδικασίας του διαλόγου για το Κυπριακό προσήλθε ο πρόεδρος Αναστασιάδης στις εννιά και τριάντα στην οικία Σπέχαρ, στο χώρο του αεροδρομίου Λευκωσίας. Παρά την προσγειωμένη προσέγγιση της πλευράς μας...

rikNews ·

Στη συνάντηση των ηγετών στραμμένα τα βλέμματα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook