13.08.2020

  • Με τη σημερινή κινητοποίηση εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, για τη μη επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις για απόκτηση του τίτλου ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα.

  • Υγείας Το πρόβλημα με τους ειδικευόμενους γιατρούς έχει δημιουργηθεί λόγω της αλλαγής τμήματος της νομοθεσίας στην Ελλάδα το 2017, εξηγεί ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

  • Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κύριος Ιωάννου ανέφερε ότι έχουν γίνει ουκ ολίγες επαφές με το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας και εμφανίστηκε σίγουρος ότι το ζήτημα σύντομα θα επιλυθεί.

  • Οι επηρεαζόμενοι προειδοποιούν με κλιμάκωση των μέτρων, επισημαίνοντας ότι πέρα από τις αρνητικές επιπτώσεις σε προσωπικό επίπεδο, μεσοπρόθεσμα το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, αναμένεται να στερήσει από την Κύπρο ειδικούς και ειδικευόμενους γιατρούς.

13/11/19 09:17

Στάση εργασίας των ειδικευόμενων ιατρών

Με τη σημερινή κινητοποίηση εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, για τη μη επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις για απόκτηση του τίτλου ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα. Το Συμβούλιο Ειδικευόμενων Ιατρών Κύπρου, επισημαίνει ότι παρά τις διαβεβαιώσεις...

rikNews ·

Στάση εργασίας των ειδικευόμενων ιατρών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook