02.04.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Οπως ανακοίνωσαν οι γιατροί Γιώργος Νικολόπουλος και Ζωή Πανά, περιλαμβάνουν επαγγελματία υγείας από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

  • Ο ασθενής ενδεχομένως να χρειαστεί διασωλήνωση και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στη Λεμεσό, καθώς το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου δεν έχει ακόμη στελεχωθεί με εντατικολόγους.

  • Μεταξύ αυτών, τα τέσσερα έχουν ταξιδέψει σε Ισπανία, Αγγλία και Πολωνία.

  • Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας 70χρονου ασθενή ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς τις προηγούμενες μέρες από το Νοσοκομείο Πάφου.

21/03/20 19:11

Στα 84 τα κρούσματα κορονοϊού- Επιβεβαιώθηκαν 9 σήμερα

Οπως ανακοίνωσαν οι γιατροί Γιώργος Νικολόπουλος και Ζωή Πανά, περιλαμβάνουν επαγγελματία υγείας από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Μεταξύ αυτών, τα τέσσερα έχουν ταξιδέψει σε Ισπανία, Αγγλία και Πολωνία. Μετά την επιστροφή τους επικοινώνησαν με τις αρμόδιες Αρχές και ελέγχθηκαν...

rikNews ·

Στα 84 τα κρούσματα κορονοϊού- Επιβεβαιώθηκαν 9 σήμερα

rikNews

Στην εντατική του ΓΝΛ ασθενής που προσβλήθηκε από κορονοϊό

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο ασθενής παρουσίασε αναπνευστικές επιπλοκές. Ο ασθενής ενδεχομένως να χρειαστεί διασωλήνωση και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στη Λεμεσό, καθώς το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου δεν έχει ακόμη στελεχωθεί με εντατικολόγους. Εξαιρετικά...

rikNews ·

Στην εντατική του ΓΝΛ ασθενής που προσβλήθηκε από κορονοϊό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook