29.05.2022

  • Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, η οικονομική κρίση που παρατηρήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επηρέασε δυσμενώς και την τουριστική περιοχή του Παραλιμνίου.

  • Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέττου ανέφερε ότι οι επιπτώσεις στα έσοδα της Αγίας Νάπας από την πανδημία του κορωνοϊού, αναμένεται να είναι φέτος γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

  • Αισιοδοξούμε ότι η τουριστική βιομηχανία όχι μόνο της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου αλλά και ολόκληρης της Κύπρου θα ανακάμψει το 2021 πιο σύντομα από το αναμενόμενο.

  • Ταυτόχρονα εξέφρασε την πεποίθηση πως με την αναβάθμιση των τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων, αλλά και αρκετών έργων υποδομής που θα γίνουν στην τουριστική περιοχή Παραλιμνίου, θα προσφέρουν περαιτέρω ποιότητα και άνεση στους παραθεριστές.

28/08/20 11:39

Στα 15 εκ. ευρώ οι απώλειες εσόδων του τουριστικού κλάδου για Αγία Νάπα και Πρωταρά το 2020

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, «η οικονομική κρίση που παρατηρήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επηρέασε δυσμενώς και την τουριστική περιοχή του Παραλιμνίου. Παρά το γεγονός ότι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο είχαμε μεγάλη επισκεψιμότητα...

rikNews ·

Στα 15 εκ. ευρώ οι απώλειες εσόδων του τουριστικού κλάδου για Αγία Νάπα και Πρωταρά το 2020

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook