20.09.2019

  • Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι, ζυμώνοντας με το άλλο μας χέρι, μέχρι να σχηματίσουμε μαλακή και εύπλαστη ζύμη.

  • Καλύπτουμε τη ζύμη με πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, για 20 λεπτά.

  • Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, τα τριμμένα τυριά, το ζαμπόν, τα αυγά, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν σε γέμιση.

  • Κόβουμε τη ζύμη σε 2 κομμάτια, ένα μεγαλύτερο για τον πάτο του ταψιού και ένα μικρότερο για το πάνω μέρος της πίτας.

11/04/19 11:53

Σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα με ελαφριά ζύμη κουρού

Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το αλάτι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι, ζυμώνοντας με το άλλο μας χέρι, μέχρι να σχηματίσουμε μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Καλύπτουμε τη ζύμη με πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί σε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook