19.06.2019

  • 2) Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, για 1-2 λεπτά, ν’ απελευθερώσει το άρωμά του.

  • 4) Μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε τη ζάχαρη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το βασιλικό, τη ρίγανη και λίγο μπούκοβο και ανακατεύουμε.

  • Tip:Χρησιμοποιούμε τη σάλτσα σε σπιτική πίτσα και όση περισσέψει την αποθηκεύουμε σε μικρά βάζα, σε δοσολογίες που αρκούν για κάθε φορά που θέλουμε να ξεπαγώσουμε λίγη για κάποια συνταγή.

  • 5) Χαμηλώνουμε τη φωτιά, καλύπτουμε με το καπάκι και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί η σάλτσα για 15-20 λεπτά.

20/04/19 16:18

Σπιτική σάλτσα ντομάτας για πίτσα

Κ 1) Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. 2) Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, για 1-2 λεπτά, ν’ απελευθερώσει το άρωμά του. 3) Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και τον πελτέ και ανακατεύουμε. 4) Μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε τη ζάχαρη,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook