15.11.2019

  • Βράζουμε τις γαρίδες Foodsaver Black Tiger σε αλατισμένο νερό μαζί με το ξίδι και το πιπέρι.

  • Καθαρίζουμε τα ψαχνά του καβουριού, τα χοντροτρίβουμε, ανακατεύουμε μαζί τους τα αυγά και ότι άλλο τρώγεται από τα κεφάλια των γαρίδων και τα περιχύνουμε με μία πικάντικη σάλτσα λαδολέμονου, καλά χτυπημένη με λίγη σκόνη μουστάρδας.

  • Μαλακώνουμε το φρέσκο βούτυρο και το δουλεύουμε καλά μαζί με το περασμένο αυγοτάραχο και τον χυμό ενός λεμονιού, ώσπου να γίνει ομαλό μείγμα.

  • Προσθέτουμε τη μαγιονέζα ανακατεύοντας την με λίγη αλοιφή μουστάρδα και δύο κουταλιές κέτσαπ, για να γίνει πιο πικάντικη και να πάρει χρώμα.

30/09/19 10:12

Σπιτική πιατέλα θαλασσινών

Βράζουμε τις γαρίδες Foodsaver Black Tiger σε αλατισμένο νερό μαζί με το ξίδι και το πιπέρι. Τις στραγγίζουμε, τις καθαρίζουμε και βάζουμε τα ψαχνά από τις ουρές σε ένα μπολ, τα περιχύνουμε με ένα ποτηράκι κονιάκ και τα αφήνουμε να μαρινάρονται. Καθαρίζουμε τα ψαχνά...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook