15.12.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Για τη μαρμελάδα εσπεριδοειδών, θα χρησιμοποιήσουμε φρούτα ακέρωτα και, αν είναι δυνατόν, βιολογικά.

  • Αφαιρούμε τις φλούδες από το λεμόνι και το περγαμόντο και τις ψιλοκόβουμε.

  • Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά (στη μέση) και σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα και 15΄, έως ότου μειωθούν τα υγρά στο μισό.

  • Τη σάρκα από τα στυμμένα φρούτα, τα κουκούτσια και ό,τι έχει μείνει στο στίφτη τα δένουμε σε ένα τουλπάνι ή τούλι.

12/04/19 17:53

Σπιτική μαρμέλαδα εσπεριδοειδών

Για τη μαρμελάδα εσπεριδοειδών, θα χρησιμοποιήσουμε φρούτα ακέρωτα και, αν είναι δυνατόν, βιολογικά. Πλένουμε καλά τα φρούτα. Στύβουμε τα πορτοκάλια στο στίφτη, καθώς και το γκρέιπφρουτ. Κρατάμε το χυμό. Κόβουμε στα τέσσερα τις στυμμένες πορτοκαλόφλουδες. Αφαιρούμε...

Sigmalive Cooking ·

Μαρμέλαδα εσπεριδοειδών

Για τη μαρμελάδα εσπεριδοειδών, θα χρησιμοποιήσουμε φρούτα ακέρωτα και, αν είναι δυνατόν, βιολογικά. Πλένουμε καλά τα φρούτα. Στύβουμε τα πορτοκάλια στο στίφτη, καθώς και το γκρέιπφρουτ. Κρατάμε το χυμό. Κόβουμε στα τέσσερα τις στυμμένες πορτοκαλόφλουδες. Αφαιρούμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook