23.10.2019

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C, για να ψήσουμε τα σπαράγγια ογκρατέν.

  • Για τη μπεσαμέλ τυριού: Σε κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και μόλις αφρίσει, ρίχνουμε το αλεύρι.

  • Ψήνουμε το αλεύρι για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας με σύρμα.

  • Ανακατεύουμε να λιώσει και τη διατηρούμε σκεπασμένη με μεμβράνη, η οποία πρέπει να εφάπτεται στην επιφάνειά της για να μην κάνει πέτσα.

03/09/19 12:13

Σπαράγγια ογκρατέν

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C, για να ψήσουμε τα σπαράγγια ογκρατέν. Για τη μπεσαμέλ τυριού: Σε κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και μόλις αφρίσει, ρίχνουμε το αλεύρι. Ψήνουμε το αλεύρι για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας με σύρμα. Τραβάμε την κατσαρόλα από...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook