13.12.2019

  • Για τη σάλτσα αβοκάντο: Κόβουμε τα αβοκάντοστη μέση, αφαιρούμε τα κουκούτσια και με ένα κουτάλι αδειάζουμε τη σάρκα στον κάδο του μίξερ.

  • Προσθέτουμε ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σπανάκι ή τον κολιανδρο, το πιπέρι, το αλάτι, και το σκόρδο και χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

  • Όταν η πέστο είναι έτοιμη τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

11/09/19 13:07

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σάλτσα αβοκάντο

Για τα σπαγγέτι: Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε το αλάτι, τα σπαγγέτι ολικής αλέσεως και τα βράζουμε.  Όταν είναι έτοιμα, κρατάμε λίγο νερό και τα σουρώνουμε. Για τη σάλτσα αβοκάντο: Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε τα κουκούτσια και με ένα κουτάλι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook