22.01.2021

  • Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα την Αελ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠBasket Leagueστις 19:00 το βράδυ στο στάδιο Νίκος Σολομωνίδης.

  • Οι γαλαζοκίτρινοι του Βασίλη Φραγκιά σε καμία περίπτωση δεν παρασύρονται από τη βαθμολογική θέση του αποψινού αντιπάλου, ο οποίος-αξίζει να σημειωθεί- παραμένει μέχρι στιγμής χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

  • Αντιθέτως, γνωρίζουν καλά πως το γεγονός αυτό αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού παιχνιδιού, μιας και αγωνιζόμενη εντός έδρας, η ΑΕΛ θα επιδιώξει πάση θυσία να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα αρνητικά για την ίδια δεδομένα.

  • Ενόψει των πιο πάνω, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να εμφανιστεί σοβαρός, χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης και συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

15/11/20 16:24

Σοβαρά και χωρίς υποτίμηση…

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα την Αελ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠBasket Leagueστις 19:00 το βράδυ στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης». Το Σωματείο ενημερώνει για το αποψινό παιχνίδι. Αναλυτικά: “Με μοναδικό στόχο να διευρύνει περαιτέρω το νικηφόρο...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Σοβαρά και χωρίς υποτίμηση…

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook