13.11.2019

  • Κόβουμε το σολομό σε κύβους 3 εκ.αλείφουμε με ελαιόλαδο (1 κουταλιά της σούπας) και αλατοπιπερώνουμε.

  • Περνάμε στα ξυλάκια αφού τα έχουμε βρέξει λιγάκι, προηγουμένως και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

  • Βάζουμε στο μούλτι τα μυρωδικά της αρεσκείας μας, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, την ξαρμυρισμένη κάππαρη και τις υπόλοιπες 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο.

  • Χτυπάμε τα υλικά μερικές φορές, με διακοπτόμενη λειτουργία, ώστε να προκύψει μια σάλτσα σαν χοντροκομμένο πέστο.

25/09/19 15:24

Σουβλάκια σολομού Blue Island με σάλτσα μυρωδικών

Κόβουμε το σολομό σε κύβους 3 εκ. αλείφουμε με ελαιόλαδο (1 κουταλιά της σούπας) και αλατοπιπερώνουμε. Περνάμε στα ξυλάκια αφού τα έχουμε βρέξει λιγάκι, προηγουμένως και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Βάζουμε στο μούλτι τα μυρωδικά της αρεσκείας...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook