26.05.2019

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ψωμί και το γάλα.

  • Για τη σάλτσα Ζεσταίνουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ιδρώνουμε τα κρεμμύδια, μέχρι να μαλακώσουν καλά.

  • Ρίχνουμε προσεχτικά τα σουτζουκάκια και τα αφήνουμε να βράσουν και αυτά με τη σάλτσα 5-10 λεπτά.

  • Τα πλάθουμε σε σχήμα κυλινδρικό αλλά αρκετά μακριά (σαν το δάκτυλο μας).

02/04/19 11:40

Σουτζουκάκια σμυρναίικα

Για το μείγμα του κιμά Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Μουσκεύουμε και στύβουμε πολύ καλά το ψωμί του τοστ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ψωμί και το γάλα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα βότανα, ρίγανη, μαϊντανό, κύμινο και κόλιανδρο. Ανακατεύουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook