20.10.2019

  • Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 15-20 λεπτά.

  • Μόλις είναι έτοιμες, τις ξεφλουδίζουμε και τις βάζουμε στο multi μαζί με το μέλι και το βούτυρο.

  • Παράλληλα λαδώνουμε τα φιλέτα σολομού Foodsaver πάνω στην επιφάνεια εργασίας φορώντας γάντια μίας χρήσης.

  • Τις πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν ένας λείος πουρές και τον αφήνουμε στην άκρη.

14/08/19 09:26

Σολομός Foodsaver με κρούστα από nachos και πουρέ γλυκοπατάτας

Κόβουμε τις γλυκοπατάτες στα τέσσερα και τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί φούρνου στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 15-20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook