14.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σε ομιλία του κατά την έναρξη του φόρουμ, ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης ανέφερε πως η Κύπρος και η Κίνα στηρίζουν τους ιστορικούς δεσμούς τους στον αμοιβαίο σεβασμό και την αλληλεγγύη.

  • Στο πλαίσιο της συζήτησης αναπτύχθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως επενδυτικού και τουριστικού προορισμού, τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως χρηματοπιστωτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού κέντρου - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Πρόκειται για το μεγαλύτερο επιχειρηματικό φόρουμ που διοργάνωσε έως τώρα ο CIPA στο εξωτερικό με τη συμμετοχή 145 συνέδρων.

12/11/19 09:46

Σύσφιξη σχέσεων Κύπρου – Κίνας με ''ανοίγματα''

Σε ομιλία του στο επιχειρηματικό φόρουμ Κίνας – Κύπρου το οποίο διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Προώθησης Επενδύσεων και το Συμβούλιο για την Προώθηση Επενδύσεων και Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας, ο Κινέζος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρθηκε στις δυνατότητες που...

rikNews ·

Σύσφιξη σχέσεων Κύπρου – Κίνας με ''ανοίγματα''

rikNews

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως επιχειρηματικού κέντρου παρουσιάστηκαν σε Κινέζους επιχειρηματίες

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως επενδυτικού και τουριστικού προορισμού καθώς και χρηματοπιστωτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού κέντρου, που είναι μέλος της ΕΕ, και βρίσκεται σε μια σημαντική γεωστρατηγική θέση, στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, αναλύθηκαν στο...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook