27.06.2022

  • Κατά την διάρκεια της παροχής πρώτων βοηθειών ο Ρώσος στρατιωτικός σύμβουλος που είχε τον βαθμό του υποστράτηγου πέθανε από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

  • Επίσης μια κοινή τουρκο-ρωσική περίπολος στην περιοχή του Ιντλίμπ στην βορειοδυτική Συρία επλήγη χθες από εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί.

  • Τα αεροσκάφη, που πετούσαν σε μεγάλο υψόμετρο, έριξαν βόμβες στις περιοχές Χαρμπανούς και Σείχ Μπαχρ Ναχρ, όπου, σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς, στεγάζονται δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένες οικογένειες.

  • Αυτόν τον μήνα, τα ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν ορεινές περιοχές στη Λαττάκεια, όπου έχουν καταφύγει αντάρτες μαχητές καθώς και έναν καταυλισμό εκτοπισμένων κοντά στην πόλη Μπίνις, στο Ιντλίμπ, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον τρεις άμαχοι.

18/08/20 21:09

Συρία: Σκοτώθηκε Ρώσος στρατιωτικός σύμβουλος και 2 ακόμη στρατιωτικοί τραυματίσθηκαν σε έκρηξη

Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, στις 18 Αυγούστου, ενώ ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή επέστρεφε από ανθρωπιστική αποστολή στην οποία είχε συμμετάσχει σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από την πόλη Ντέιρ ελ Ζορ, στην άκρη του δρόμου στον οποίο κινούνταν τα αυτοκίνητα...

rikNews ·

Συρία: Σκοτώθηκε Ρώσος στρατιωτικός σύμβουλος και 2 ακόμη στρατιωτικοί τραυματίσθηκαν σε έκρηξη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook