16.12.2019

  • Άλλοι δεκατρείς πολίτες τραυματίστηκαν στην επίθεση, την οποία διέπραξε καμικάζι ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα παγιδευμένη με εκρηκτικές ύλες, διευκρίνισε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

  • Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA έκανε λόγο για πολλούς νεκρούς στην επίθεση στη Σουέιντα, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, ενώ μετέδωσε επίσης φωτογραφίες μιας μοτοσικλέτας στις φλόγες.

  • Όσες γυναίκες και όσα παιδιά επέζησαν απελευθερώθηκαν από τα στρατεύματα του Μπασάρ αλ Άσαντ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς.

  • Κατά τη διάρκεια εκείνης της εφόδου, η κοινότητα των Δρούζων έγινε στόχος συντονισμένων επιθέσεων του ΙΚ, οι οποίες είχαν στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 260 ανθρώπους, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί ήταν άμαχοι.

04/07/19 09:51

Συρία:Πέντε νεκροί σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι

Άλλοι δεκατρείς πολίτες τραυματίστηκαν στην επίθεση, την οποία διέπραξε καμικάζι ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα παγιδευμένη με εκρηκτικές ύλες, διευκρίνισε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA έκανε λόγο για "πολλούς...

rikNews ·

Συρία:Πέντε νεκροί σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook