29.09.2020

  • Μία από τις επιδρομές έπληξε ένα σπίτι κοντά στο χωριό Κφαρ Ταάλ, σκοτώνοντας όλα τα μέλη μιας οικογένειας, εκ των οποίων έξι παιδιά, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

  • Η επαρχία Ιντλίμπ και ορισμένες ζώνες των γειτονικών περιοχών του Χαλεπίου, της Χάμα και της Λαττάκειας τελούν υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών της Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ (πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία).

  • Εδώ και τρεις ημέρες, οι βομβαρδισμοί εναντίον της Ιντλίμπ και των περιχώρων της, κυρίως δυτικά του Χαλεπίου, πραγματοποιούνται αποκλειστικά από Ρώσους, πρόσθεσε ο Αμπντέλ Ραχμάν.

  • Θέλουν να εκδιώξουν τους αντάρτες και τους τζιχαντιστές από την πόλη του Χαλεπίου και τον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Χαλέπι με τη Δαμασκό, εξηγεί.

21/01/20 17:20

Συρία: Δώδεκα άμαχοι σκοτώθηκαν από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές

Δέκα άμαχοι -- εκ των οποίων οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας--σκοτώθηκαν κατά τις επιδρομές στο δυτικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου, ενός τομέα που τελεί υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών και ανταρτών και γειτνιάζει με την επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο. «Μία...

rikNews ·

Συρία: Δώδεκα άμαχοι σκοτώθηκαν από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook