18.08.2022

  • Τουλάχιστον 26 στρατιώτες και παραστρατιωτικοί προσκείμενοι στο συριακό καθεστώς σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα όταν έπεσαν σε ενέδρα που είχαν στήσει τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), οι οποίοι υπέστησαν 11 απώλειες στη μάχη, ανέφερε ΜΚΟ.

  • Στη Συρία, δρα κυρίως στην περιοχή της ερήμου που εκτείνεται από τις κεντρικές επαρχίες Χομς και Χάμα ως τη Ντέιρ Εζόρ, στο ανατολικό άκρο της χώρας.

  • Στις εχθροπραξίες που ακολούθησαν, σκοτώθηκαν επτά στρατιωτικοί και δεκαεννέα παραστρατιωτικοί, στην πλειονότητά τους Σύροι, καθώς και ένδεκα τζιχαντιστές, κατά τη ΜΚΟ αυτή, που εδρεύει στη Βρετανία.

  • Η Μπαντίγια, η έρημος στα αραβικά, έχει μετατραπεί σε θέατρο συχνών μαχών μεταξύ τζιχαντιστών και δυνάμεων του καθεστώτος, που υποστηρίζονται από την Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας.

09/02/21 07:41

Συρία: 26 στρατιώτες και παραστρατιωτικοί και 11 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν σε μάχη

Τουλάχιστον 26 στρατιώτες και παραστρατιωτικοί προσκείμενοι στο συριακό καθεστώς σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα όταν έπεσαν σε ενέδρα που είχαν στήσει τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), οι οποίοι υπέστησαν 11 απώλειες στη μάχη, ανέφερε ΜΚΟ. Οι τζιχαντιστές, που πολλαπλασίασαν...

rikNews ·

Συρία: 26 στρατιώτες και παραστρατιωτικοί και 11 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν σε μάχη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook