20.01.2021

  • Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε όπως παραμείνουν υπό κράτηση, ως υπόδικοι, στις Κεντρικές Φυλακές, αφού δεν διαθέτουν στενούς δεσμούς με τη Δημοκρατία και είναι ορατό το ενδεχόμενο φυγοδικίας τους, αλλά και το ενδεχόμενο διάπραξης άλλων αδικημάτων.

  • Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στο αίτημα και το δικαστήριο διέταξε όπως μεταφερθούν πίσω στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δίκης τους, που όρισε για την 1η Δεκεμβρίου.

  • Οι δυο αντιμετωπίζουν εννέα κατηγορίες, που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της ληστείας και διάρρηξης, της συνωμοσίας προς διάπραξη των κακουργημάτων και της κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’.

  • Διακινήθηκε επίσης σε χωριά, όπου στον Αγρό έχασε όλα τα χρήματα σε στοιχήματα, επιχείρησε να διαρρήξει οικία στην Άλωνα και διέμεινε σε διαμέρισμα στον Ασκά, όπου είχε πάει στο παρελθόν με το θύμα.

02/11/20 13:48

Συνολικά 9 κατηγορίες θα αντιμετωπίσουν οι δυο για το φόνο της 36χρονης στη Λεμεσό

Οι δυο αντιμετωπίζουν εννέα κατηγορίες, που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της ληστείας και διάρρηξης, της συνωμοσίας προς διάπραξη των κακουργημάτων και της κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’. Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε όπως παραμείνουν υπό...

rikNews ·

Συνολικά 9 κατηγορίες θα αντιμετωπίσουν οι δυο για το φόνο της 36χρονης στη Λεμεσό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook