10.08.2022

  • Αναλυτικά, οι ηγέτες θα επιβεβαιώσουν τη σημασία που αποδίδουν στην αποτελεσματική πολυμέρεια, ιδίως όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που παρουσιάζονται από την πανδημία COVID-19.

  • Και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και αναγνωρίζουν τον ρόλο που διαδραματίζει στον συντονισμό της καταπολέμησης της πανδημίας COVID-19.

  • Και οι δύο πλευρές ελπίζουν να συναντηθούν για τη 10η Σύνοδο Κορυφής ΕΕ- Δημοκρατίας της Κορέας στη Σεούλ μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

  • Θα συζητήσουν επίσης πώς να βελτιώσουν την εφαρμογή της Συμφωνίας Ελεύθερων Συναλλαγών ΕΕ-Δημοκρατίας της Κορέας, συμπεριλαμβανομένης της άρσης των μη δασμολογικών φραγμών στο εμπόριο και της επιτάχυνσης και απλοποίησης των διοικητικών διαδικασιών.

30/06/20 04:09

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ - Νότιας Κορέας αύριο μέσω τηλεδιάσκεψης

Η Δημοκρατία της Κορέας θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο Moon Jae-in. Η τηλεδιάσκεψη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει περίπου μία ώρα, θα είναι μια ευκαιρία για την ΕΕ και τη Δημοκρατία της Κορέας να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις απαντήσεις στο ξέσπασμα του COVID-19...

rikNews ·

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ - Νότιας Κορέας αύριο μέσω τηλεδιάσκεψης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook