12.04.2021

  • Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Badminton (BWF) συνεργάστηκε με την Creative Technology για να βελτιώσει την εμπειρία των οπαδών κατά την παρακολούθηση των αγώνων Badminton φέρνοντας το κοινό πιο κοντά στη δράση μέσω ολογραφικού ήχου.

  • Ξεκινώντας αύριο στους HSBC BWF World Tour Finals στην Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, τόσο οι απευθείας όσο και οι μαγνητοσκοπημένοι αγώνες στο κανάλι της BWF στο YouTube θα διαθέτουν SXFI LIVE.

  • Φέρνει το Παιχνίδι πιο Κοντά στους Οπαδούς του Ο Γενικός Γραμματέας της BWF, Thomas Lund δήλωσε ότι η συνεργασία με την Creative ήταν ένα θετικό βήμα για το badminton.

  • Ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative, δήλωσε: Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την BWF στην πρώτη συνέργεια τέτοιου είδους.

26/02/21 22:41

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Συνεργασία της BWF με την Creative για την προσθήκη της ολογραφίας στα Badminton Live Streams με το SXFI LIVE

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Badminton (BWF) συνεργάστηκε με την Creative Technology για να βελτιώσει την εμπειρία των οπαδών κατά την παρακολούθηση των αγώνων Badminton φέρνοντας το κοινό πιο κοντά στη δράση μέσω ολογραφικού ήχου. Ξεκινώντας αύριο στους HSBC BWF World Tour...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook