27.09.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο ένας φέρεται να ήταν ο καπετάνιος του σκάφους και ο δεύτερος Σύρος, που είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου, τον παρέλαβε στα ανοικτά και τον μετέφερε με το ταχύπλοο στην ακτή.

  • Οι δύο, από τη Συρία, επέβαιναν σε ένα εκ των δύο σκαφών που εντόπισαν τα ραντάρ της Κυπριακής Δημοκρατίας στα ανοικτά του Πωμού.

  • Ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν ευσταθούν.

  • Οι πρόσφυγες ανέφεραν στην Αστυνομία ότι κατέβαλαν στους διακινητές το χρηματικό ποσό των 2.000 δολαρίων έκαστος για τη μεταφορά τους στην Κύπρο, ενώ οι πολυμελείς οικογένειες κατέβαλαν χαμηλότερο ποσό.

05/11/19 13:37

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σκάφους – υπό κράτηση οι Σύροι

Ο ένας φέρεται να ήταν ο καπετάνιος του σκάφους και ο δεύτερος Σύρος, που είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου, τον παρέλαβε στα ανοικτά και τον μετέφερε με το ταχύπλοο στην ακτή. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 38χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του ταχύπλοου...

rikNews ·

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σκάφους – υπό κράτηση οι Σύροι

rikNews

Μετανάστες - Καταζητείται ο ιδιοκτήτης του σκάφους

Οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά. Οι δύο, από τη Συρία, επέβαιναν σε ένα εκ των δύο σκαφών που εντόπισαν τα ραντάρ της Κυπριακής Δημοκρατίας στα ανοικτά του  Πωμού. Ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι, σύμφωνα...

rikNews ·

Μετανάστες - Καταζητείται ο ιδιοκτήτης του σκάφους

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook