14.08.2020

  • Όπως δήλωσε στο Τρίτο ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, το αδίκημα το οποίο διερευνάται, είναι η παραβίαση της νομοθεσίας για το απόρρητο της ιδιωτικής επικοινωνίας, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν και αλλά αδικήματα.

  • Το βαν, το οποίο κατασχέθηκε με δικαστικό διάταγμα έρευνας, έχει μεταφερθεί στο αρχηγείο αστυνομίας για εξειδικευμένες εξετάσεις.

  • Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει πληροφορίες της εφημερίδας πως επειδή τα γραφεία της εταιρείας είχαν θεωρηθεί στόχος τρομοκρατικής επίθεσης προστατεύονταν με αστυνομικές περιπολίες, ο κύριος Ανδρέου είπε ότι δεν έχει ακόμα σχετική πληροφόρηση.

  • Ανέφερε επίσης πως έχει την εντύπωση ότι δεν υπήρξε καμμιά συνεργασία της αστυνομίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία για διαλεύκανση σοβαρών αδικημάτων, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

18/11/19 09:56

Συνεχίζονται οι έρευνες για το βαν κατασκοπίας

Το βαν, το οποίο κατασχέθηκε με δικαστικό διάταγμα έρευνας, έχει μεταφερθεί στο αρχηγείο αστυνομίας για εξειδικευμένες εξετάσεις. Επίσης έχουν αποκλεισθεί τα γραφεία της εταιρείας, στα οποία πραγματοποιούν επιτόπου έρευνα μέλη της αστυνομίας. Όπως δήλωσε στο Τρίτο ο εκπρόσωπος...

rikNews ·

Συνεχίζονται οι έρευνες για το βαν κατασκοπίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook