16.10.2019

  • Ο Πρόεδρος υπέγραψε το βιβλίο Επισκεπτών μετά τη συνάντησή του με τον Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), Guy Ryder, σήμερα το πρωί στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών, στη Γενεύη.

  • Στο μήνυμα του στο Βιβλίο Επισκεπτών, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε ότι η ιστορική Σύνοδος της εκατονταετηρίδας του ILO είναι περισσότερο από απλός εορτασμός για τη μακρά ιστορία και τα επιτεύγματα της Οργάνωσης.

  • Αυτή η εκατονταετηρίδα είναι επίσης η ώρα για να σκεφτούμε την πορεία που πρέπει συλλογικά να χαράξουμε για το μέλλον της εργασίας.

  • Πρόσθεσε ότι εν μέσω των αλλαγών πρέπει να επενδύσουμε στις ικανότητες των ανθρώπων ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις πραγματικές ευκαιρίες που προσφέρει η μελλοντική εργασία.

11/06/19 12:09

Συνάντηση ΠτΔ με τον Γ. Δ. της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας

Ο Πρόεδρος υπέγραψε το βιβλίο Επισκεπτών μετά τη συνάντησή του με τον Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), Guy Ryder, σήμερα το πρωί στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών, στη Γενεύη. Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη διμερή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας...

rikNews ·

Συνάντηση ΠτΔ με τον Γ. Δ. της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook